Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Feminine Breath and Touch – adem en kashmirische massage voor vrouwen

30 november 2019 @ 10:00 - 17:00

€85 – €95
30 november @ 10.00 - 17.00uur

Een verwendag voor je lijf en geest op een prachtige plek in de natuur. Raken en aangeraakt worden met je eigen lijf en adem. Alleen en in contact. We bouwen de dag zorgvuldig op met bewuste lichaamsgerichte en ademoefeningen. Zodat je steeds dieper in je zelf, je eigen aanraking en adem kunt landen.

Ademwerk

Met eenvoud en speelsheid verruimen we in de ochtend onze adem, en daarmee onze levensenergie. Je beweegt door eventuele spanningsgebieden en creëert meer bewegingsruimte. Je fijngevoeligheid van je zintuigen neemt toe. Je leert je adem weer vrij de ruimte te geven. Je ervaart een levendige diepe stilte in contact met je vrouwelijkheid.

We werken met de zes elementen van Biodynamic Breathwork (BBTRS): adem, beweging, aanraking, bewuste emotionele ontlading, expressie en meditatie. BBTRS ondersteunt de helende kracht van ons lijf te versterken.

Kashmirische Massage

In de ochtend hebben we ons geopend voor de fijngevoeligheid van ons lijf en onze zintuigen. Dit helpt ons om in de middag aangeraakt te worden en aan te raken. Een Kashmirische Massage is een vloeiende, koesterende, liefdevolle intuïtieve massage. Het stimuleert diepe overgave en ontspanning. Deze dag leer je deze massage geven en ontvang je een massage.

Voorafgaand aan de massage uit je je verlangen en stem je af over geven en ontvangen. Je kunt je pas echt ontspannen in aanraking als je duidelijk bent geweest over je verlangens in de aanraking en de ander daarin kunt vertrouwen. Je verkent je verlangen in aanraking en oefent in precieze uiting van je verlangen. We gebruiken hiervoor een methode die bekend staat als het ‘Wiel van Overeenstemming’ (Wheel of Consent).

In de Kashmirische Massage kan je hele lijf aangeraakt worden. Dit geeft een diepe ervaring van heelheid en de verbinding tussen de verschillende aspecten van jezelf. In principe delen we de massage op je blote lijf. Maar het belangrijkste is dat jij je er prettig bij voelt. Als het voor jou beter voelt je niet helemaal naakt te zijn, blijf daar dan vooral trouw aan.

 

Praktisch

Datum
30 november

Tijd/time
10.00 – 17.00uur

Kosten
Eerste 6 aanmeldingen t/m 31 oktober € 85,– (incl. btw), er zijn geen vroegboektickets meer beschikbaar.
€ 95,– (incl. btw) vanaf 1 november

Maximale groepsgrootte: 16

Deze dag is een co-creatie van Marjon van Opijnen van Embodiment Lab en Maryam Adema van Unieke Verbinding.

Informatie/Information

Heb je vragen? Mail naar marjon@embodimentlab.nl of bel 06 4246 6492.

Locatie

het VlinderHuys 
Barchman Wuytierslaan 51
3819 AB Amersfoort

Gegevens

Datum:
30 november 2019
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
€85 – €95
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

Het Vlinderhuys
Barchman Wuytierslaan 51
Amersfoort, 3819 AB Netherlands
+ Google Maps
Site:
https://www.hetvlinderhuys.nl/